Mosd meg
a bulgurt, majd forrázd le a forró
vaníliás szójatejjel,(vagy bármilyen más növényi tejjel, vagy forró vízzel, ahogy szeretnéd) majd takard le az edényt
20-30 percre.
Ha a
bulgur megduzzadt és
megpuhult, magába
szívta
az összes
folyadékot,
keverd hozzá
az aszalványokat
és
a durvára
vágott
dióféléket.
Fogyassz mellé friss, az évszaknak megfelelő gyümölcsöt is.
Gyorsan könnyen elkészíthető, finom.
Tetszett a recept? Ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.