Reggeli ételek


Próbáld ki az alábbi recepteket, az elkészült ételeket 

fogyaszd egészséggel!



Néhány tipp az elkészítéshez:

  • Első alkalommal a feltüntetett adagok felével próbálkozz.
  • Mindig fogyassz gyümölcsöt a reggelik mellé. A gyümölcsök tetszés szerint változtathatók.
  • Csak friss, az évszaknak megfelelő gyümölcsöket használj! 

Zabkása

2018.02.13

1/2 csésze zabpehely
1 nagy szem meghámozott és csíkokra felvágott alma1/4 csésze kókuszreszelék1/4 csésze mazsola1 1/2 csésze víz, vagy növény tej1/4 csésze pirított, apróra vágott mandula1/2 teáskanál őrölt koriander1 csipet őrölt kardamom1 teáskanál vaníliakoncentrátum1/4-1 teáskanál sóDíszítéshez bármilyen gyümölcs


Ez is érdekelhet: Főételek


Ez is érdekelhet: Szendvicskrémek, vajpótlók:

Kukorica kence

2019.05.22

A legegyszerűbben elkészíthető vajpótló, vagy kence, mártogató, ahogyan szeretnéd.

A babfélék esetében ugyanazokat az előkészítő munkálatokat kell elvégeznünk, mint más hüvelyesek esetében, azaz szükséges a bő vízben történő, legalább 12 órás áztatás, azt követően a kb. egy-másfél órás főzés. Az első főzőlevet itt is lecserélhetjük, a második lébe tegyük a fűszereket és a sót. A főzési idő függ a növény fajtájától és tárolásának...

1 csésze főtt csicseriborsó1 csészényi megpárolt sütőtök1 csésze víz
1/2 citrom leve3-4 evőkanál olívaolaj lehet (napraforgó is)1 evőkanál szárított lestyán1-2 teáskanál (ízlés szerint) adalékmentes tiszta só

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.